İŞTE! Netflix’te bu hafta yayına girecek dizi ve filmler

Netflix’te bu hafta yayına girecek içerikler açıklandı. Listeye göre, bu hafta Non mi Uccidere (Ölmeye Hazır Değilim), Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy, The Fame Game (Şöhret Oyunu), Emma ve Ufo gibi yapımlar izleyicilerle buluşacak.

Dijital dizi ve film izleme platformu Netflix, her geçen gün bünyesine yeni içerikler katmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün en çok izlenen yapımları açıklayan Netflix, bu kez de bu hafta platformda yayınlanmaya başlayacak içerikleri paylaştı.

İşte bu hafta Netflix’te yer alacak dizi ve filmler:

NON MI UCCIDERE (ÖLMEYE HAZIR DEĞİLİM)

Geçen yıl İtalya’da gösterime giren film 21 Şubat itibariyle Netflix Türkiye ekranlarında olacak. Fantezi ve korku türündeki film, sevgilisiyle birlikte aşırı dozdan hayatını yitiren Mirta’nın hikayesini konu alıyor. Yeni nesil Alacakaranlık filmi olarak anılan İtalyan filmi gençler tarafından merakla bekleniyor.

EMMA

Queen of Gambit’te başrol olan Anya Taylor Joy, bu romantik filmde de başrolde karşımızda. 1800’lerde İngiltere’de geçen film iyi niyetli ve bencil bir genç kadının arkadaşlarıyla olan ilişkisini konu alıyor. Film 21 Şubat itibariyle Netflix’te.

UFO

Türk yapımı olan bu filmin başrolünde İpek Filiz Yazıcı ve Mert Ramazan Demir yer alıyor. Deniz ve Ese isimli karakterlerin Adana’da başlayan aşklarını konu alan film 23 Şubat’ta Netflix’te yayında olacak.

JEEN-YUHS: A KANYE TRILOGY (1. SEZON 2. BÖLÜM)

ABD’li rapçi Kanye West’in hayatını anlatan üçlemenin 2 bölümü 23 Şubat’ta yayınlanacak.

VIKINGS: VALHALLA SEZON 1

Vikings dizisinin uyarlaması olan bu yapım, orjinal dizinin 100 yıl sonrasını konu alıyor. 25 Şubat tarihinde yayınlanacak olan dizinin başrolünde Sam Corlett,Leo Suter ve Frida Gustavsson yer alıyor.

THE FAME GAME (ŞÖHRET OYUNU)

Hint yapımı olan duygusal show, Hindistan’ın en ünlü aktrisinin kaybolmasını konu alıyor. Dizi, 25 Şubat’ta Netflix’te bu hafta yayınlanacak olan içeriklerin arasına dahil olacak.

TYLER PERRY’S A MADEA HOMECOMING (MADEA’NIN MUHTEŞEM DÖNÜŞÜ)

25 Şubat’ta yayınlanacak olan komedi türündeki filmin başrolünde Tyler Perry var. Perry, başrolün haricinde bu filmin yönetmenliğini de üstleniyor.

BACK TO 15 (15’E GERİ DÖNÜŞ)

Hayatından memnun olmayan 30 yaşındaki Anita’nın 15 yaşına geri dönmesini konu alan film, 25 Şubat’ta seyirciyle buluşacak.

WATCH MY WONDERFUL LIFE (BENİM ŞAHANE HAYATIM)

Evliliğinde mutsuz olan bir kadının hikayesini alan film, 28 Şubat’ta yayında olacak. Bir şantajcıyla uğraşan kadın rolünde ise Agata Buzek var.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.