İŞTE! Mustafa Denizli’nin 7 şartı

TEKNİK DİREKTÖR KARARI JÖNTÜRKLER’İN İKNASINA KALDI

Galatasaray’da yeni teknik direktör konusunda 1 numarada bulunan Mustafa Denizli ile her an resmi anlaşma olabilir. Final görüşmesini Dursun Özbek’in bugün veya yarın yapması bekleniyor. Ancak şu ana kadar işin uzamasının nedeni Denizli’nin 7 şartı. İşte o koşullar: 1-Futbolda tek yetkili olurum. 2-Ekibimi kendim belirlerim. 3-Camia, taraftar ve kamuoyu desteği çok önemli. Bunu görmeliyim.

EĞER OLURSA BUGÜN OLACAK

4-Sezon içi takım almak risklidir, bunun için kendi kadromu oluşturmak adına ilk transfer döneminde öncelikli 2 oyuncu isterim. (Bu ön libero ve uzun boylu santrfor). 5-Yönetim içinde fikir ayrılığı ve bana karşı çıkan varsa hiç görüşmeyelim. 6-Disiplin talimatını ben belirlerim. 7-Sözleşme süresini opsiyonlu belirleyelim. (1+1+1). Özbek şartlara sıcak. Ancak genç yöneticiler, Favre konusunda baskı yapıyorlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.