İŞTE! Miray Daner, Kubilay Aka aşkını bitiren kare!

Dün Miray Daner’le “İlişkimizin sonuna kadar o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım. Bu yüzden bir ihanet söz konusu olamaz.” diyerek ayrıldıklarını açıklayan Kubilay Aka, iki gün önce Arnavutköy’de bulunan Alexandra Cocktail Bar’da bir kadınla samimi haldeyken görüntüledi.

Kadraj Magazin’in haberine göre, 2.5 yıllık sevgilisi Miray Daner’den ayrılan Kubilay Aka’nın bir kız arkadaşıyla Arnavutköy Cocktail isimli mekanda samimi görüntüleri ortaya çıktı.

blank

Kubilay Aka, ayrılığı şu sözlerle duyurmuştu: “İlişkimizin sonuna kadar o güzel gözlerden başka göze bakmadım, bu yüzden de ihanet sözkonusu bile olamaz.”

Basına yansıya karelerin ardından büyük aşkın ihanetten ötürü mü bittiği merak konusu oldu.

Bu arada Miray Daner’den ayrılan Kubilay Aka’nın samimi bir şekilde eğlendiği kişinin oyuncu Hilal Altınbilek olduğu iddia edildi. Kubilay Aka’nın Miray Daner ile ayrıldığını duyurduğu akşam ise Hilal Altınbilek ile Emirgan’da ‘Gizli Kalsın’da eğlendiği ve çiftin mekandan el ele çıkarken görüldüğü de konuşulanlar arasında.

Kubilay Aka ile Miray Daner’in 2.5 yıllık aşkı bitti

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.