İŞTE! Leonardo DiCaprio’nun yeni sevgilisi

Oyuncu Leonardo DiCaprio’nun yeni sevgilisi de diğerleriyle aynı üç özelliğe sahip. Leonardo DiCaprio’nun beğendiği kadın tipinin “sarışın, uzun bacaklı ve güzel” olmak üzere üç özellik taşıdığı bir kez daha kanıtlandı. Bu defa DiCaprio, 24 yaşındaki İngiliz model Roxy Horner ile birlikte.

The Sun’ın haberine göre, 41 yaşındaki Oscar’lı yıldız, model sevgilisiyle birlikte zaman geçirebilmek için sık sık Amerika’dan İngiltere’ye seyahat ediyor. Son olarak geçen gün ikilinin birlikte Londra’nın en gözde restoranlarından birinde yemek yediği ve daha sonra gece kulübünde eğlenmeye gittiği belirtiliyor. İkilinin ayrıca müdavimi olduğu restoranda, geçtiğimiz Şubat ayında, DiCaprio BAFTA Ödül Töreni’nde ödül kazandıktan sonra görüntülendikleri biliniyor.

Roxy Horner

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.