İŞTE! Leonardo DiCaprio’lu National Geographic belgeseli

DiCaprio’nun hem prodüktör hem de başrol oyuncusu olduğu Before The Flood’dan ilk fragman yayınlandı.

Leonardo DiCaprio’lu Before The Flood belgeselinden ilk fragman geldi.

Film yapımcısı Fisher Stevens’ın yönetmenliğini yaptığı Before The Flood belgeselinde Leonardo DiCaprio’nun uzun zamandır birlikte çalıştığı isim olan Martin Scorsese de prodüktörler arasında yer alıyordu.

İklim değişikliğini konu alan belgesel için birçok farklı bölgede çekimler yapan, yöneticilerle ve yetkililerle görüşen DiCaprio, aynı zamanda mevcut durumun korunması için neler yapılabileceğine dair detaylara da yer veriyor.

21 Ekim’de vizyona girecek olan belgesel, daha sonra National Geographic’te de yayınlanarak televizyondan da izleyicilere ulaşacak. Before The Flood’ın ilk fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.