İŞTE! Kara Sevda’nın final tarihi

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit dizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özçivit dizinin ne zaman biteceğini dair bilgiler verdi.

Star Tv’nin sevilen dizisi hakkında açıklamlarda bulunan başrol oyuncusu Burak Özçivit dizinin ne zaman final yapacağı ile ilgili bilgiler verdi.
Hafta içerisinde Fahriye Evcen ile birlikte kameralara yakalanan yakışıklı oyuncu babasının Evcen’in menajeri olma isteğine yönelik çıkan haberleri ise yalanladı.

İşte, Kara Sevda’nın ne zaman final yapacağı ile ilgili son açıklama…

Hafta içerisinde kız arkadaşı ile birlikte kameraların karşısına geçen Özçivit, dizinin biteceğine yönelik soruları yanıtladı.”Dizi nasıl gidiyor?” sorusunu yanıtlayan yakışıklı oyuncu “Keyifli gidiyor 8 bölüm sonra bitiriyoruz” yanıtını verirken basın mensuplarına teşekkür etti.Özçivit kesin bir tarih vermemesine rağmen aylık 4 yeni bölüm yayınlanan dizinin 8 bölüm sonra yani 28 Haziran tarihinde final yapması bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.