İŞTE! Kanal D’nin yeni sezon tanıtım filmi

Kanal D’nin yeni sezon tanıtım filmi bu akşam saatlerinde görücüye çıktı.

Yeni sezon öncesi kanallar ardı ardına tanıtım filmlerini görücüye çıkarmaya başladılar ve bu akşam saatlerinde de Kanal D yeni sezon tanıtım filmini yayınlattı.Tanıtım filminde geçen sezondan devam eden dizilerin başrol oyuncularının yanı sıra bu sezon Kanal D’de projeleri ekrana gelecek olan sevilen ünlüler Kenan İmirzalıoğlu, Engin Akyürek ve Elçin Sangu’da tanıtım filminde yer aldılar ve sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulan ünlülerin başında geldiler.

Özellikle tanıtım filminde yeni projesi için yeni imaja bürünen Engin Akyürek, sevenlerinden çok olumlu yorumlar aldı ve sevenleri yeni projesini sabırsızlıkla beklediklerini tepkilerinden açıkca belli ettiler.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.