İŞTE! Kadınların en sık söylediği 6 yalan

Kadınların büyük bir çoğunluğu gerçek kilosu konusunda yalana başvurmaktan çekinmiyor. Bu çok da şaşırtıcı değil aslında. Başkalarının yanında tartıya çıkmaktan kaçınan kadınları hayal edin.

GERÇEK KİLO
Sürekli kadınlar için pompalanan biçimli vücut reklamları ne yazık ki kadınları bu yalana itiyor. Forma girmek için elimizden geleni yapıyoruz ne de olsa, birkaç kilo fazla için birbirimizi mi kıralım? Görmezden gelin, geçin!

GERÇEK YAŞ
Genç yaşlarda neyse de yaş 30’u geçtikten sonra o yaşı bir yerde durdurmak gerekiyor. Sadece sayacı durdurduk, yalan söylemiyoruz aslında. Ha bu arada “hiç yaşını göstermiyorsun” sözünü duymaktan da çok hoşlanıyoruz. Yalan da olsa.

KAÇ BEDEN GİYDİĞİMİZ
Mağazadayız. Diyelim ki kadın gerçekte 40 beden giyiyor. Israrla 38 bedene sığmaya çalışır. Olmayınca da “bu elbiselerin kalıbı dar herhalde” der ve asıl bedenine uyanı alır. Çoğu mağaza çalışanı da bu beyaz yalana aşina olduğundan “kalıbı dar” yalanını müşterisinden önce söyler. Birbirimizin dilini anlıyorsak sorun yok. Böyle de mutluyuz!

SEKS HAYATI
Erkekler seks hayatlarındaki skorları bahis konusu yaparken kadınlar da seks hayatlarının niteliğini anlatmayı severler. Geçmişteki partnerleri ya da şimdiki eşleriyle yaşadıkları ilişkinin ne kadar da romantik, ne kadar da harika sevişmelerle dolu olduğundan söz ederler. Aslında özlemleridir kadınların bunlar.

ÇOCUKLARIN YETENEKLERİ
Herkesin çocuğu çok zeki, çok yetenekli… Sanki bunu söylememek eksik ebeveynlik gibi… Çocuklarımızı “en iyi” olarak sunmak, onların daha da sevilmesini sağlayacak gibi düşünürüz genelde. Oysa eğer çocuk gerçekten o kadar yetenekli değilse ve öyleymiş gibi davranıyorsa ebeveyni, bu, çocuğun kendine güvenini zedeleyebilir.

NE KADAR MUTLU BİR ANNEYİZ
Annelik dünyanın en güzel duygusu ve en eğlenceli işi… Ama her zaman değil. Zorunlu olarak yapılan pek çok şey var anneliğe dair. Anneliğin bazı kısımlarından hiç de zevk almadığınızı ilan etmek zor olabilir. Ama en azından benzer durumdaki arkadaşlarla konuşarak destek almak mümkün.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.