İŞTE! İstanbul’da konser verecek Johnny Depp’le selfie çektirmenin bedeli!

Müzik grubu Hollywood Vampires ile 13 Eylül’de İstanbul’da konser verecek olan dünyaca ünlü aktör Johnny Depp’le, VIP kategorisinden bilet alanlar tanışıp fotoğraf çekme şansına sahip olacaklar. Ancak bu deneyimin bedeli tam 10 bin TL.

Amerikalı ünlü yapımcı Harvey Weinstein’ın Hollywood’daki kadın oyunculara cinsel tacizde bulunduğunun ortaya çıkmasının ardından yayılan #MeToo (Sen de Anlat) hareketi sırasında, eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik olan Johnny Depp, müthiş bir imaj kaybına uğramıştı.

TAM 3 YIL SONRA YAYINLANAN SES KAYDI İLE AKLANMIŞTI

Çok zor günlerden geçen ve alkol bağımlılığı için rehabilitasyona giren ünlü oyuncu, tam 3 yıl sonra yayınlanan bir ses kaydı ile aklanmıştı. Söz konusu kayıtta, aslında evlilik sürecinde fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalanın Heard değil, Depp olduğu ortaya çıkmıştı.

BİLET FİYATLARI 220 TL’DEN 1100 TL’YE KADAR ÇIKIYOR

Bu yıl içinde bir dünya turnesi düzenleyeceğini açıklayan Hollywood Vampires, duraklarından birini de İstanbul olarak belirledi. Şimdiden büyük heyecan yaratan konser, 13 Eylül Pazar akşamı İstanbul Life Park’ta gerçekleşecek. Bilet fiyatları 220 liradan 1100 liraya kadar çıkıyor. Tabii bir de, ‘VIP’ kategorisi var. Bu biletleri satın alan kişiler, konseri ön sıradan izleyebileyecek. Dahası, sahne öncesi grup üyeleriyle tanışıp, fotoğraf çektirme şansına sahip olacak. Fakat bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyen kişilerin 10 bin TL’yi gözden çıkarmaları gerekiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.