İŞTE! İrfan Can Kahveci’nin bonservis bedeli

Medipol Başakşehir, Galatasaray ve yurt dışından bazı kulüplerin gündeminde olan İrfan Can Kahveci’nin bonservis bedelini 14 milyon euro olarak belirledi.

Medipol Başakşehir, transfer sezonunun gözdesi olan İrfan Can Kahveci’nin bonservis bedelini belirledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in ilgilendiklerini ve kadroya katmak istediklerini açıkladığı İrfan Can Kahveci için sarı kırmızılı yönetim, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın kapısını çaldı. Yöneticiler, Göksel Gümüşdağ ile görüşmelerini sürdürürken, Medipol Başakşehir’in başkanı, yıldız futbolcu için 14 milyon Euro’luk bonservis bedeli belirlediklerini sarı kırmızılı yönetime iletti. Oyuncuya İngiltere ve İtalya’dan bazı kulüplerin ilgi duyduğu belirtilirken, Galatasaray Kulübü’nün oyuncu için Başakşehir’e 14 milyon Euro vermesi halinde turuncu lacivertli ekibin önceliğinin Galatasaray olacağına dair bir ifade kullanıldığı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.