İŞTE! İrem Derici’nin sahnelere döneceği tarih

Sağlık sorunlarından dolayı bir süredir yoğun bakımda olan İrem Derici’den güzel haberler gelmeye devam ediyor.İrem Derici, 29 Ekim itibariyle sahnelere dönebileceğinin müjdesini verdi.

Aşırı kilo verdiği için sağlığı bozulan ve yoğun bakıma alınan İrem Derici, daha önceden Ankara, İstanbul ve İzmir’de planlanan konser programlarını iptal etmişti.

İSTANBUL DIŞI YASAK

Doktoru, geçen günlerde durumu düzelen ve yoğun bakım odasından normal hasta odasına geçiş yapan şarkıcıya, 29 Ekim itibariyle sahnelere dönebileceğinin müjdesini verdi. Konser yasağı kalkan ve hızlıca kilo almaya başlayan Derici, sağlığı için şimdilik İstanbul dışında sahneye çıkmayacak.

İrem Derici geçtiğimiz günlerde toparlanmaya başladığını Instagram’da şu paylaşımla duyurmuştu: ‘Yoğun bakımda 16’ncı gecem. Genel hissiyat: Pişmanlık, yalnızlık, süründüren ağrılar, boynu büküklük… Üzemem ben sevdiklerimi bir daha! Değerlerim gün be gün yükselip güzelleşiyorsa Allah’a açtığınız o minicik ellerinizden, kocaman dualarınızdandır. İyi geceler benim dev ailem.’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.