İŞTE! İlker Kaleli’yle “Mavi Black” fotoğraf çekiminin kamera arkası görüntüleri

İlker Kaleli’yle “Mavi Black” fotoğraf çekiminin kamera arkası görüntüleri yayında!

İlker Kaleli’nin, Mavi’nin yeni premium jean serisi Black’i ve sonbahar-kış modasını tanıttığı fotoğraf çekimlerinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Oyuncunun kendine özgü stili ve karizmasıyla dikkat çektiği video, Mavi ve İlker hayranları tarafından büyük beğeni topluyor.

İlker Kaleli’nin Mavi Black’i tanıttığı “Hep mi Çok yeniyiz” reklam filmi kısa sürede internette 8 milyon kişi tarafından izlendi. Bir jean’den daha fazlasını, bir yaşam tarzını temsil eden Mavi Black, koyu indigo tonları, premium görünüşü ve detaylarıyla şehirli, karizmatik ve stil sahibi erkeğin vazgeçilmez jean’i olmaya aday.

İlker Kaleli Black’le ilgili şunları söylüyor; “Yaptığın seçimler senin kim olduğunla ilgili çok şey söylüyor. Stil bana göre insanın kendini anlatma, ruhunu yansıtabilme meselesi. Özellikle de şehir hayatının hızında ve karmaşasında, kendimizi karşımızdakine, insanlara uzun uzun anlatmak için vaktimiz yok. Giydiklerimizi nasıl kişiselleştirdiğimiz ve taşıdığımızla ifade ediyoruz kendimizi. Mavi Black benim için, bir duruş, yeni bir derinlik, yeni bir tavır demek. İşte o yüzden birbirimizi tamamlayabildik. Başka söze gerek yok… Mavi Black, yepyeni bir jean hikâyesi…”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.