İŞTE! İdeal bir erkekte bulunması gereken 10 özellik

Evlenme arifesindeyseniz mükemmel bir eşin bu 10 karakteristik özelliğine bir göz atın.

Bu dünyada hiç kimse mükemmel değildir. Ama aşık olmak, her şeyin en iyisi ve güzelini o kişide somutlaştırmak demek. Bu karşımızdaki kişiyi bize göre en ideal eş yapıyor. Ancak bir süre sonra doğru kişiyle beraber olup olmadığımız konusunda şüpheler duymaya başlayabiliyoruz. Evlenme arifesindeyseniz mükemmel bir eşin bu 10 karakteristik özelliğine bir göz atın, pişman olmayın.

1. Zorluklardan korkmaz ve her sorunu çözmeye hazırdır

İdeal bir eş, sadece güzel sözler söylemekle kalmaz aynı zamanda eyleme de geçer. Zor durumlarda size omuz vermeye hazırdır.

2. Yemek yapabilir

Mutfaktaki tüm tabak çanağı kullanmadan, yemek pişirmeyi biliyor olması, modern kadınlar için bir erkeği ideal eş yapabilir. Özel şeyler yapması gerekmez. Bir meyveyi dilimleyip servis tabağına koyması bile bir kadını mutlu edebilir.

3. Hatalarınıza rağmen sizi destekler

Herkes hata yapabilir. Siz de. Sizi suçlamak yerine her durumda yanınızda olup, sizi desteklemelidir.

4. Ayrıntılara dikkat eder

Bu, hayatınızdaki her detayı bilmesi veya tanıştığınız günden itibaren bütün günleri hatırlaması anlamına gelmez. Ama size dair bir şeyleri kafasına not eder. Örneğin, çayı kaç şekerle içtiğiniz veya sevdiğiniz şarkının ne olduğu gibi.

5. Akıllıdır

Kuantum fiziğini açıklayabilecek birinin olması yararlı olabilir, fakat daha da önemlisi, hayatın olağan sorunlarından çıkış yolu bulabilen bir adam olmasıdır. Karşınızda annenizle tartışırken size iyi tavsiyelerde bulunan bir adam varsa çok şanslısınız demektir.

6. Eğlencelidir

Kötü olduğunuz zamanlar, sizi nasıl neşelendireceğini iyi bilir. Size kendinizi daha iyi hissettirecek bir şeyler muhakkak bulur.

7. Uzlaşmayı bilir

İdeal bir erkek, polis, tesisatçı, ağlayan bir kadın veya kötü komşusuyla bile kavga etmeden nasıl başa çıkacağını bilir.

8. Evden çıkar çıkmaz sorunlarınızı unutmaz

Erkekler genellikle aynı anda birden fazla şeye odaklanmakta zorlanırlar. Ama sevecen bir kişi daima sorunlarınızı ön planda tutar ve sizi unutmaz.

9. Görüşlerinize önem verir

Karı koca arasındaki ilişki, yalnızca birlikte yaşamak değil aynı zamanda birbirlerine her konuda danışan iki iyi arkadaş olmaya ihtiyaç duyar. Evde erkeğin her dediğinin kayıtsız şartsız geçerli olması gibi bir durum söz konusu değildir. Kararları birlikte almak, mutlu bir evlilik için önemli bir unsurdur.

10. Ev işlerinde size yardımcı olur

Eşiniz size minnet ve saygı duyuyorsa, kişisel hizmetçisi gibi hissetmenize asla izin vermez. Yorgun olduğunuzu anlar ve size destek olur. Temizlik yapmaya da market alışverişine çıkmaya da hazırdır. Ev işleri birlikte yapmayı, birlikte daha fazla zaman geçirmek için harika bir yol olarak görür.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.