İŞTE! “İçerde”nin dokuzuncu bölüm tanıtımı!

Show TV’nin Ay Yapım imzalı, güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Pazartesi akşamına damga vuran dizisi “İçerde”nin dokuzuncu bölüm tanıtımı yayınlandı.

Geçtiğimiz Pazartesi ekrana gelen “İçerde”nin 8. bölümünde; Mestan’ın, Sarp’ın Kebapçı Celal’e olan sadakatinden şüphelenmeye başlayıp ona oyun oynadığı ve takip etti. Yusuf Müdür ile Sarp’ın çatıda buluşmasını görünce kebapçıya Sarp’ı çağırdı. Celal de Sarp’tan şüphelenmeye başlamıştı ve daha önce Füsun ve Eylem’den uzak durması konusunda uyardığı Mert’i, Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun’un lokantasına gönderdi. Adrenalinin eksik olmadığı bölümde Mestan ve Sarp’ın kebapçıda karşı karşıya geldiği ve nefes kesen dövüş sahnesinin üzerine Sarp’ın başına kimin vurduğunu ve Mestan’ın kimin tavana asıp öldürdüğü merak konusu oldu. Celal’in tüm kudretiyle gazap içinde ve Sarp’ın ise tek başına karşı karşıya geldiği final sahnesi ise bölümün çok konuşulan anlarından oldu.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

“İçerde”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.