İŞTE! Hülya Avşar’ın fazla bilinmeyen yönü!

Son 30 yılda yaptığı her dizi, film ve reklam filmi anlaşmalarında ilginç bir şart öne süren Hülya Avşar, ‘üniversiteden mezun, ailesini geçindirmek zorunda olan 2 gence iş bulunacak’ gerekçesiyle birçok kişiye iş kapısı açılmasını sağlıyor.

Hülya Avşar 2017’de ünlü bir yatak firmasının reklam yüzü olmuş, 2 milyon TL almıştı. Marka, satışları yüzde 70 artıran Hülya Avşar ile ikinci kez masaya oturdu.

TOPLAMDA 8 MİLYON TL KAZANDI

2021’e kadar anlaştığı Hülya Avşar’a 6 milyon TL daha ödedi. Toplamda 8 milyon TL kazanan Avşar aynı zamanda işsiz gençlere de kapı açtı. Hülya Avşar 30 yıldır yaptığı her film, dizi, program ve reklam anlaşmasına şöyle bir madde koyuyor: “Üniversiteden mezun, ailesini geçindirmek zorunda olan 2 gence iş bulunacak.”

Firma ya da yapımcı, Avşar ve ekibi tarafından belirlenen gençleri işe alıyor. Hülya Avşar’ın 1989’dan bu yana iş imkanı sağladığı kişi sayısı 350’nin üzerine çıktı. 20 yılda tenis sporuna kazandırdığı genç 1000 oldu. Hülya Avşar her yıl 30 üniversite öğrencisine de burs veriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.