İŞTE! Huawei P Smart Pro’nun donanım özellikleri

Huawei Nova 5T’den sonra Huawei P Smart Pro’ya ilişkin bilgiler de Android Enterprise sitesinde ortaya çıktı ve kaldırıldı. Buna rağmen siteden kaldırılmadan önce cihazın donanımsal özelliklerini gösteren sayfanın ekran görüntüsü alındı.

Bu cihaz da tıpkı Nova 5T gibi Android Enterprise’ın web sitesinde listelendi ve ardından kaldırıldı.

Telefonun ön tarafının net olarak seçilebildiğini söylemek mümkün ve görsele bakıldığında cihazda herhangi bir çentik yer almadığı rahat bir şekilde görülebiliyor. Ekranın çerçeve oranının da oldukça düşük olduğunu söylemek mümkün.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

6,5 inçlik bir ekrana sahip olacak olan telefonun ekran çözünürlüğünün de Full HD+ olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Android 9 Pie işletim sistemiyle çıkış yapacak olan P Smart Pro, 4 GB RAM’e ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Parmak izi okuyucu sensörün bulunduğu cihazda “zero-touch” ve “telephony” desteği de yer alacak. Ancak NFC desteği bulunmayacak.

blank

Cihaz, Huawei Nova 5T’nin bir alt modeli konumunda gibi duruyor. 5,5 inçlik ekranında su damlası şeklinde çentik bulunan Nova 5T’nin FHD+ bir çözünürlüğe sahip olacak. Cihazın iç donanımına bakıldığında 8 GB RAM, 128/256 GB dâhili depolama alanı, zero-touch, telephony ve NFC desteği görülüyor. Tıpkı P Smart Pro gibi Nova 5T’nin de Android 9 Pie ile geleceği ortaya çıkmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.