İŞTE! Hafızalara kazınan dizi partnerleri

Ekran efsaneleri arasına giren ve unutulmaz olan partnerler hangileri?

Ekranda izlediğimiz hikâyelere bağlanmamızı, onları daha çok sevmemizi ve hayatımızda farklı bir yere koymamızı sağlayan en önemli unsurlardan biri uyumlarıyla aşkı derinden hissettiren partnerler! Ekran efsaneleri arasına giren ve unutulmaz olan partnerler hangileri?

HANDE ERÇEL & TOLGA SARITAŞ

Bir yaz günü Güneşin Kızları’nın hikâyesinde tanıdığımız Ali ve Selin’in bu denli hayatımızın her alanına nüfuz edeceğini nasıl bilebilirdik? Karakterlerin derinliği ve özgünlüğü bir yana Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel arasındaki eşine zor rastlanır kimya Ali ile Selin’i unutulmaz kılan en büyük etkenlerden! Hatta öyle ki uçsuz bucaksız bir hayran grubunu da peşinden sürükler!

hande tolga

MERYEM UZERLİ & HALİT ERGENÇ

Muhteşem Yüzyıl’ın muhteşem evreninde bir kez daha tanıştığımız Kanuni ve Hürrem’in tutkulu aşkıyla hepimizi mest eden Meryem Uzerli ve Halit Ergenç de unutulmazlar arasında! Kâğıt üzerinde “riskli” denilebilecek bir ikili olan Meryem Uzerli ve Halit Ergenç performansları ve uyumlarıyla seyirciden tam not almayı başardı!

halit meryem

BEREN SAAT & KIVANÇ TATLITUĞ

Bir dönemin ekranlarda fırtınalar estiren, her adımları fenomen haline gelen ve akıllara kazınan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un olmadığı bir “unutulmazlar” listesi olur mu? Bihter ve Behlül’ün yasak ve bir o kadar da tutkulu aşkını iliklerimize kadar hissettiren ikili yeniden bir arada izlemek isteyen kesim de hayli fazla!

beren kivanc

TUBA BÜYÜKÜSTÜN & ENGİN AKYÜREK

Birlikte rol almaları Kara Para Aşk öncesine kadar büyük bir hayaldi, kampanyalar başlatıldı, yüzlerce paylaşım yapıldı, her fırsatta yüksek sesle dile getirildi. Kara Para Aşk da bu rüya ikiliyi bir araya getiren şanslı yapım oldu. Bunca hayali kurulan bir ikilinin de unutulması mümkün değil tabii ki! Hala birlikte rol almalarını dileyen büyük bir çoğunluk var.

tuba engin

SERENAY SARIKAYA & ÇAĞATAY ULUSOY

Medcezir öncesi “Serenay ve Çağatay mı?” dense muhtemelen bir durur ve düşünürdük. Lakin Medcezir Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’u çok güzel bir hikâyenin içine, çok başarılı bir şekilde yerleştirince biz de bu ikilinin büyüsüne kapıldık. Hayatımıza bir bomba düştü kısaca ve Medcezir’in yayınlandığı dönem onlardan başka bir şey konuşmaz olduk. Haliyle unutulmazlar arasına girdiler bile

serenay cagatay

ASLI ENVER & MURAT YILDIRIM

Suskunlar’ın bir araya getirdiği Aslı Enver ve Murat Yıldırım’ın isimleri öncesinde hiç yan yana anılmamıştı. Sürpriz bir şekilde karşımıza çıktılar ve sürpriz bir şekilde gönül tahtımıza oturdular. Ahu ve Ecevit aşkını ekranlarda bambaşka, çok özel bir yere taşıdılar. Bundan mütevellit hala bu unutulmaz ikilinin birlikte rol almasını isteyen kesim hayli fazla!

asli murat

NURGÜL YEŞİLÇAY & ÖZCAN DENİZ

Asmalı Konak’ın dünyasında tanıştığımız Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay bir dönem ekranda fırtına gibi estiler. O dönem hayatımızda sosyal medya var olsaydı şüphesiz dönemin en çok konuşulan ikilisi olurlardı! Üzerinden yıllar geçmesine rağmen seyirci üzerinde bıraktıkları etki asla silinmedi. Hatta öyle ki yeni bir sinema filmiyle yeniden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar!

nurgul ozcan

BERGÜZAR KOREL & KENAN İMİRZALIOĞLU

Sezonlar boyunca Karadayı’nın Mahir ve Feride’si olarak karşımıza çıkan Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel’in ekranın en karizmatik partnerlerinden olduğunu söylemeden geçmek olmaz. Kâğıt üzerinde de, ekranda da seyirciden tam not alan ikili elbette ki unutulmazlarımız ve hiç unutulmayacaklarımız arasında!

kenan berguzar

FAHRİYE EVCEN & BURAK ÖZÇİVİT

Yan yana geldiklerinde bir süre kendilerine hayran hayran bakmak suretiyle hipnoz olmanıza sebep olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’i bir araya getirerek bir nesli çılgınlıklara sürükleyen proje Çalıkuşu! Çalıkuşu için “Yetmez!” diyen sevenlerine kulak veren ikili dizi sonrasında Aşk Sana Benzer isimli sinema filminde de birlikte rol aldı. Üstelik özel hayatlarında aşk da yaşıyorlardı. Var mıydı Fahriye Evcen ve Burak Özçivit sevenlerinden mutlusu? Hürriyet

fahriye burak

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.