İŞTE! Gökhan Töre’nin golden sonra yaptığı sevinç hareketinin nedeni

Gökhan Töre’nin attığı golden sonra yaptığı sevinç hareketinin nedeni belli oldu. Futbolcu meğer işadamı Erdal Acar’a mesaj göndermiş.

Galatasaray karşısında 2-1 galibiyet alan Beşiktaş, zirveye yerleşti. Oynanan maçta galibiyeti getiren golü atan Gökhan Töre, bu sevincini beş parmağıyla yüzüne kapatarak gösterdi. Futbolcunun bu hareketinin 50 bin dolar anlamına geldiği iddia edildi. Geçen ay Beşiktaşlı eski yönetici Erdal Acar’ın sahibi olduğu Acar Blue Residance’tan daire alan Töre, geçen hafta bir daire daha aldı. 100 bin dolar indirim yaptırarak 850 bin dolara daireyi alan Töre, attığı golle bir indirim daha kaptı. Derbi öncesi Töre’yi arayarak, “Gol atarsan 50 bin dolar daha indirim yapacağım’’ diyen işadamı, bu sözünü yerine getirdi. İşadamı böylece futbolcuya yeni dairesini 800 bin dolara vermiş oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.