İŞTE! Gayrimenkul zengini ünlüler

Ünlü isimler sahip oldukları emlakların gelirleriyle dikkat çekiyor. Sibel Can’ın İstanbul’da 50’ye yakın dairesi, Emrah’ın ise 100’e yakın tapusu var.

Sanat dünyasının ünlü isimleri emlak varlıklarıyla piyasalara renk katıyor. Ülkenin çeşitli bölgelerinde gayrimenkul ve toprak satın alan ünlüler, yurtdışında edindikleri gayrimenkulleriyle de ‘Türkiye’nin en zenginleri’ listesine adını yazdırdı.

Yıldız Tilbe, İstanbul’da lüks markalı konut projelerinden 3 daire sahibi. İzmir’de de gayrimenkul yatırımı yapan ünlü ismin burada 1 çiftlik, 2 kışlık ev ve çok sayıda arazi yatırımı yaptığı biliniyor.

Necati Şaşmaz’ın İstanbul’da 2 milyon 600 bin dolar ödeyerek rezidans daire satın alırken, Ataşehir Konutları projesinde 50 dairesi, Şişli Bomanti’de yer alan projede 18 rezidans dairesi, 1 süpermarketi ve çok sayıda arsa yatırımının olduğu iddia ediliyor.

Aşkın Nur Yengi, Londra’da 3 ev, Çekmeköy Kasaba Sitesi’nde 3 villa, Acarkent’te A tipi bir villa, Bebek ve Arnavutköy’de dairelerden oluşan gayrimenkul listesine sahip. Yengi son olarak Beykoz Acarkent’te 3 bin metrekarelik bir pasaj satın aldı.

55 yaşındaki güzel oyuncu Hülya Avşar yatırımlarını arsa ve gayrimenkul üzerine yaptı. Avşar’ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra’da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva’da 900 dönüm arazisi bulunuyor.

Sibel Can’ın Nakkaştepe, Bodrum, Levent ve Beykoz başta olmak üzere çok sayıda yerde villası var. İstanbul’un çeşitli semtlerinde de 50’ye yakın dairesi bulunuyor. Can, Miami’de de trilyonluk bir villa sahibi.

Emrah’ın 100’e yakın gayrimenkulü olduğu tahmin ediliyor. Sanatçının sahibi olduğu gayrimenkullerden her ay 250 bin dolar gelir elde ettiği söyleniyor.

Seda Sayan’ın İstanbul’da 30 dairesi ve dükkanı bulunuyor. Londra ve Miami’de de evleri olan Sayan’ın Bodrum’da 3 villası bulunurken aylık toplam kira gelirinin ise 500 bin lira olduğu belirtiliyor.

Eski binaları restorasyon yaparak yenileyen Kenan İmirzalıoğlu, son olarak Tekirdağ Çerkezköy’den 10 dönüm arazi satın aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.