İŞTE! Fenerbahçe’nin tur şansı

Fenerbahçe, Braga’yı 1-0 mağlup ederken, maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Sarı-lacivertli takımın tur şansının %60’a çıktığını belirtti.

Fenerbahçe, Braga’yı 1-0 mağlup ederken, TRT 1’de maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Sarı-lacivertli takımın tur şansının %60’a çıktığını belirtti.

Rıdvan Dilmen, ”Braga beklediğimizden iyi bir takım çıktı. Volkan Demirel’i oynatması da 1-0 hesabıdır. Nani’yi oyuna alması da 1-0 hesabıdır. Mehmet Topal’ın inanılmaz becerisiyle gol oldu. Top sürüşü Mehmet Topal ama gol Maradona golüydü. Tur şansı %60’a çıktı. Deplasman kolay değil. Yetenekli oyunculardan kurulu bir takım” yorumlarını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.