İŞTE! Fenerbahçe yönetiminin Volkan Demirel kararı

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, Koeman’dan özür dilemesi halinde takıma dönecek. Aatif ve Dirar, ne olursa olsun takımdan ayrılacak.

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan isimler arasında takıma geri dönme şansı bulunan tek isim Volkan Demirel. Başkan Ali Koç, Volkan’ın affedilmesi için özür dilemesi gerektiğini söylemiş, “Ancak bunu yapsa bile hemen dönemez” demişti. Tecrübeli file bekçisiyle ilgili halen kesin karar verilmedi. Volkan’ın başkan Ali Koç ve gerilim yaşadığı Koeman’dan özür dilemesi halinde, af kapısı sonuna kadar açık. Ocak ayına kadar bu konuda gelişme olabilir.

AATIF VE DIRAR GİDECEK

Kadro dışı bırakılan Aatif ve Dirar’ın takıma geri dönüş şansı tamamen ortadan kalktı. Koeman’ın iki futbolcuyu da istemediği, Ali Koç’un da dönmelerine sıcak bakmadığı öğrenildi. Konyaspor ile Sivasspor, Aatif’ı kiralamak istiyor. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 1.5 yıllık daha mukavelesi olan Dirar’ın talipleri var. Ancak Faslı futbolcunun 3 milyon Euro’luk yüksek maaşı, baş ağrıtacak gibi görünüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.