İŞTE! Facebook’ta gizli fotoğrafları görmenin yolu

“Fecoder” isimli ücretsiz Chrome eklentisi sayesinde Facebook’taki gizlenen fotoğrafların bazılarına ulaşabiliyorsunuz ve kendi gizliliğinizi artırabiliyorsunuz.

Siz duvarınızda gizleseniz dahi Fecoder Chrome eklentisi, bazı fotoğrafları kolaylıkla bulabiliyor. Programı kullanmak için ilk olarak eklentiyi Chrome Web store’dan indirin.

Ardından fotoğraflarını görmek istediğiniz kullanıcının profil fotoğrafını açarak ve Fecoder’in Chrome’daki logosuna tıklayın.

Sonrasında “fotoğrafı aç”a bastığınızda uygulama, fotoğrafları bulmayı sağlıyor. Aynı şekilde uygulamayı kendi profili üzerinde kullanan kişiler, kendilerinin içinde olduğu ve gizlese dahi görünen fotoğrafları tarıyor ve ekleyen kişilerden bu fotoğrafları silmelerini sağlayarak gizliliğini artırabiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.