İŞTE! Ertelenen Altın Kelebek ödül töreninin yeni tarihi

8 Aralık 2019’da yapılması planlanan ancak gelen boykotlar ve tartışmalarla belirsiz bir tarihe ertelenen Altın Kelebek ödül töreninin 28 Şubat’ta yapılacağı açıklandı.

Her sene tartışmalara neden olan bu sene ise adeta bir krize dönüşen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreninin yeni tarihi belli oldu. İnternet sitesinden yapılan açıklamada, oylamanın ikinci aşamasının 13 Ocak’tan 13 Şubat’a kadar devam edeceği ve ödül töreninin ise 28 Şubat’ta gerçekleştirileceği bildirildi.

NE OLMUŞTU?

8 Aralık 2019’da yapılması planlanan Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için birçok gazeteci boykot kararı almış ve sert açıklamalarda bulunmuştu. Didem Arslan Yılmaz, Fatih Portakal, İrfan Değirmenci ve Erdoğan Aktaş gibi isimlerin boykot ettiği ödül töreni belirsiz bir tarihe ertelenmişti.

Didem Arslan Yılmaz “Altın Kelebek” ödüllerini tiyatroya benzetti!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.