İŞTE! Ersay Üner’in “YÜRÜDÜM “ şarkısına övgü dolu mesajlar

Ahmet Kural, Altan Çetin, Ayşe Özyılmazel, Bülent Parlak, Bülent Seyhan, Büşra Pekin, Berkay, Cansu, Cansu His, Demet Akalın, Ebru Gündeş, Erhan Bayrak, Emel Müftüoğlu, Emrah İş, Fettah Can, Hande Yener, Işın Karaca, Kutsi, Merve Özbey, Murat Boz, Polat Yağcı, Şahan Gökbakar, Soner Sarıkabadayı, Şahin Irmak, Şükran Ovalı ve Volga Tamöz’den Övgü Dolu Mesajlar !!!

ERSAY ÜNER’İN “ YÜRÜDÜM “ ŞARKISINA TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ SANATÇILARINDAN KISKANDIRACAK ÖVGÜ YAĞMURU

12 yıldır Türk Müzik sektörüne sayısız hitleriyle yön veren ünlü müzik adamı Ersay Üner, “YÜRÜDÜM” isimli şarkısını Seyhan Müzik etiketiyle müzik severlerin beğenisine sundu.”YÜRÜDÜM” şarkısı yayınladığı dakikadan itibaren yüzlerce kez paylaşılması sonucunda çok kısa süre içerisinde sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Gündem Listesine girmeyi başardı. Türkiye’nin en büyük yıldızları sosyal medya hesapları üzerinden ünlü müzik adamı Ersay Üner’in yeni hiti “YÜRÜDÜM “ şarkısıyla ilgili övgü dolu mesajlar yayınladılar.

Türkiye’nin en büyük yıldızlarının bu yılın hit şarkısı olarak işaret ettiği “Yürüdüm” şarkısı müzik severler tarafından beğenildi.

Türkiye’nin en büyük yıldızlarına yapmış olduğu hit şarkılarının ortak noktası olarak simgeleştirilen 10 yıllık elektro piyanosu ile Yürüdüm şarkısı için Tayfun Çetinkaya’nın objektifine poz verdi.

Ahmet Kural: Yüreğine sağlık, dinleyeni bol olsun kardeşim.

Altan Çetin: Ersay Üner Hayırlı olsun kardeşim yolun hep açık olacak inşallah. Severim seni

Ayşe Özyılmazel: Yazdığı şarkılardan sonra şimdi sıra güzel sesinden ilk şarkısında “Yürüdüm”

Bülent Parlak: Kardeşim Ersay Üner’in yeni şarkısı ve klibi.Baylacaksınız.Müzisyenlerin şahıdır kendisi

Bülent Seyhan ( Prodüktörü ) : Kim tutabilir seni söz müzik var birde üstüne yılların tecrübesi… Olmuşşş!

Büşra Pekin: Seni ben yazdım eller silerse, Zaman gelip pişman ederse Dönme. Sözünü, müziğini, sesini, kendini, kendini, kalbini çok seviyorum ❤️ Yolun çok uzun olsunı??

Berkay: İşte kardeşimin ağlaya ağlaya tüyler diken diken ola ola dinlediğimiz şarkısı #yürüdüm

Cansu: Oooohh beee!!! Siz bilmezsiniz biz aramızda yıllardır bu anı bekliyorduk? Ersayım geldi hoşgeldin❤️

CansuHis: Böyle dokunur, böyle yakar ciğeri işte bu adam. Biz bizi biliriz… Biz böyle iyiyiz… Varol Ersay’ım bu zorlu yolda her zamanki gibi el ele sırt sırta devam edeceğiz.

Demet Akalın: “ O yürüdü ben ağladım. Ne kadar gurur duydum, ne kadar çok heyecanlandım dile kolay kaç senemiz geçti beraber kaç senemizde O yürüdü ben agladim ?ne kdr gurur duydum ne kdr cok heyecanlandim dile kolay kac senemiz gecdi beraber kac senemizde ayri ama kalplerimiz sevgimiz asla ayrilmadi biz caniz ❤️yillardir sarkilarimizin can babasi guzel kardesim Ersayin nihayet sarkisi cikti??aksam klibi paylasicam merak edenler netde den indirip dinleyebilir ????? “

Ebru Gündeş: Hayırlu uğurlu olsun, başarılarının devamını dilerim.

Erhan Bayrak: Bu dünya da birsürü insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz,kimi yetenekli kimi yeteneksiz,kimi iyi kimi kötü.Tüm bunların icinde; iyilige ve güzelliklere layik olup alkışı hakeden Seydişehir’in bağrından kopmuş gelmiş gönül adamı.Yanıma gelip tanıştıgımızda 2003’tü.Ne günlerdi ☺️Yetenek ve ruhun anlamı??Ve karşınızda ; ERSAY ÜNER?????? Hayırlı olsun bol kazançlı ödüllü olsun Konyalı ??

Emel Müftüoğlu: Ersayıııııııım hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuun süpersiiiiiiiiin

Emrah İş: Yüreğine sağlık. Ustalıkta son nokta olmuş. Super sarki.

Fettah Can: Kardeşimmmm hayırlı uğurlu olsun sonunda çıktı beeJ)))

Hande Yener: Büyülü dostum benimJNihayet şarkıyı herkes dinliyor. Yolu açık olsun.

Işın Karaca: Hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim… İlk tanıdığım günden beri değişmeyen adam… Yolun açık olsun Ersay’ım…

Kutsi: Ersay Üner “YÜRÜDÜM” az önce izledim klibi yüreğinize sağlık @ersayuner @serkanolceer Ersay’ım yolun açık olsun ne güzel günlerdi koca bir İstanbul macerası @erhanbayrak sen,seko, @berksanofficial insan gurur duyuyo yine güzel bir şarkıya imzayı atmışsın…

Merve Özbey: Sonunda bunuda gördüm ya şükür ??

Murat Boz: “Seni Ben yazdım.. Eller silerse, Zaman gelip pişman ederse..Dönme!” Ne zamandır bekliyordum çıksın diye! “

Polat Yağcı: Kardeşim Ersay Üner’in süper bir hit şarkı ve kendi yorumu sizlerle.

Şahan Gökbakar: Yolun acık olsun kardesim

Soner Sarıkabadayı: Dinledim ve çok beğendim. Hayırlı olmuş kardeşime.

Şahin Irmak: Kardeşim hayırlı olsun… Yürüüüü.

Şükran Ovalı: Ersay Üner – Yürüdüm sonunda… Dinleyin derim tiryakisi olacaksınız hadi hayırlısı ersayım

Volga Tamöz: Canım dostum Mr.Müzik. En sonunda herkes duydu, diğer şarkılarınıda duyacak. Şansın bol olsun dostum benim.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.