İŞTE! Erkeklerin karşı koyamadığı 6 fiziksel özellik

İş hayatına göre , erkeklerin ilk odak noktası , kadınların üretken olma durumudur . Erkek kadınlardaki temel özelliklere bakmak için tasarlanmıştır. Sağlıklı ve doğurgan kadınlar daha cazip gelmektedir. Erkekler bilinçaltında bebek sahibi olma düşüncesinde olduğundan, bu durumlar önemlidir.

Bilim , erkeklerin kadınlara karşı koyamadığı 6 özelliği kanıtlamıştır . Eğer kadınsanız çekici olmak için buradaki seçenekler sizi çekici kılıyor .

1. Daha Geniş Bel Ve Kalçalar: Görünen o ki bu durum 10 üzerinden 7 almıştır. Bel ve kalçanın geniş ya da büyük olması erkeklerin vazgeçilmez durumudur. Seksin yanı sıra doğum için daha sağlıklı olacağını düşünmektedirler. Bel eğitmenleri Kardashianın neden trend olduğunu bu şekilde açıklıyor sanırım.

2. Yüksek Ses: Yapılan bir araştırmaya göre erkekler tiz sesli kadınlardan pek hoşlanmamaktadırlar. Küçük kadınsı vücudu olanlarda biraz çekici olmaktadır. Ancak Gerçek ev hanımları için yüksek ve gür bir ses çekici olmaktadır.

3. Sağlıklı Saçlar: Parlak, tam ve uzun saçlar çok çekici gelmektedir . Yine sağlık ve bereket işaretidir. Ve unutmayın ki sahte ve salonlara yapılan saçlar çok fazla çekici gelmemektedir. Unutmayın ki bu insanlık yarışı için çok önemlidir.

4. Gülümsemek: Eh tabii ki , mutlu insanlar daha çekici insanlardır . Ama bilim bundan da daha iyi beyaz dişli olmayı çekici olarak kanıtlamıştır.

5. Makyajın azlığı hatta yokluğu: Kadınlar, makyaj yaptıklarında , göz farı , güzel dudaklar , gibi şeylerin kendilerini güzel ve çekici yaptıklarını düşünebilirler . Ancak erkeklere göre doğal görünüm daha çekici gelmektedir. Videoda yapılan araştırmada erkekler kadınların %40 daha az kozmetik ürünleri kullanmasını tercih ettiklerini söylüyorlar . En iyisi doğal görünüm ve güzelliktir, bu konuda bilime söz düşmemektedir.

6. Kırmızı Giyinmek: Kırmızı şehvetle ilişkili bir durumdur . Bilim adamları kırmızı giyen kadınların cazibelerinin arttığını kanıtlamıştır . Bu çok doğrudur . Kendinize not: Cumartesi gecesi kuru temizlemeden kırmızı elbisenizi hazırlatın .
Tüm erkekler için sevişmeden nasıl mutlu ve çekici kılan durumları araştırdık. Kesin olan bir şey var, bunlara dikkat edersen, doğru yolda olduğun için şanslı olursun .

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.