İŞTE! Erkek çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere öneriler

Erkek çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere uzmanlardan öneri…

Arkadan deneyin

Bilinen adıyla ”Köpek Stili’’ , erkek bebek sahibi olmak isteyen çiftlere tavsiye edilen seks pozisyonudur.

Çünkü bu pozisyon, daha derin birleşme sağlar ve boşalma sırasında erkek geni taşıyan spermler rahim boynuna daha yakın olurlar.

Buna dikkat edilmesinin nedeni, erkek geni taşıyan spermlerin daha hızlı olmalarına rağmen, kadın geni taşıyan spermlerden daha kısa süre yaşamalarıdır.

Ayakta seks yapın

Erkek bebek sahibi olma şansınızı arttıracak bir diğer pozisyon, ayakta yapılan pozisyondur. Çünkü spermler, yerçekiminin tersine doğru hareket etmek için programlanmışlardır ve bu pozisyonda erkek geni taşıyan spermler avantajlı olurlar.

Orgazm olmanızı sağlayan pozisyonları deneyin

Orgazm, vajinanın daha bazik olmasını sağlar. Bu durumda vajinanın pH seviyesi erkek geni taşıyan sperm için daha uygun olur.

Yumurtlayana kadar bekleyin

Konu bebek yapmak olduğunda zamanlama her şey demektir! Seks yaptığınız günler, bebeğinizin cinsiyetini etkileyebilir.

Erkek bebek sahibi olmayı hayal edenler, yumurtlama gününden en az 4-5 gün önce seks yapmayı bırakmalı ve yumurtlama gününde seks yapmalıdırlar.

Daha çok kalori tüketin

İngiltere’deki Exeter Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma, günlük kalori alımınızı en az 400 kalori arttırırsanız ve özellikle de mısır gevreği, muz, balık gibi yüksek enerjili besinler tüketirseniz, erkek bebek sahibi olma ihtimalinizin arttığını göstermiştir.

Eşinize kahve içirin

Seks yapmadan yarım saat kadar önce eşinizin büyük bir kola ya da sert bir kahve içmesini sağlayın. Cinsel aktiviteden önce kafein almanın spermleri de hızlandıracağı düşünülmektedir.

Unutmayın ki, bu yöntemler erkek çocuk sahibi olma ihtimalinizi biraz olsun arttırırlar fakat kesinliği kanıtlanmış yöntemler değillerdir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.