İŞTE! Emir Sarıgül ve Buket Aydın aşkından ilk fotoğraf!

Kanal D’nin eski spikeri Buket Aydın, dün 7 yıllık eşi ile olan evliliklerini noktalamıştı. Aydın’ın Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı iddiaları bugün ortaya çıkan bir fotoğrafla doğrulanmış oldu.

Bir süre önce Kanal D’deki görevine son verilen Buket Aydın, dün ise 7 yıllık evliliğini noktalamıştı.

Sosyal medya hesabından Kanal D ile olan ayrılığı şu ifadelerle duyurmuştu ”Aydın, Kanal D’den istifasını duyurduğu açıklamada ise şu ifadelere yer vermişti:

“16 yıldan beri size haber verme görevimi layığıyla yerine getirebilmek adına büyük bir özveriyle çalışmaktayım. Son 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda. Durup dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlendiğim görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum.”

blank

EMİR SARIGÜL’LE İLK FOTOĞRAF

Buket Aydın’ın Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti. Boşanmanın gerçekleşmesinin ardından bugün ortaya çıkan bir fotoğraf ise tüm bu iddiaları doğrular nitelikte. Fotoğrafta Sarıgül ve Aydın birlikte bir artaçta görülüyor.

Sarıgül ve Aydın’ın kısa sürede nikah masasına oturacağı da konuşuluyor.

Emir Sarıgül, geçtiğimiz gümlerde Beykoz Konakları’ndaki evinde verdiği partide silah seslerinin yükseldiği iddiaları ile gündeme gelmişti.

Buket Aydın, yedi yıllık eşi Erce Baykal’dan boşandı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.