İŞTE! Elçin Sangu’nun en büyük hayali

Güzel oyuncu Elçin Sangu, mesleğindeki en büyük hayalinin İngiltere Prensesi Lady Diana’yı oynamak olduğunu söyledi.

Güzelliğinin yanında oyunculuğu ile adından söz ettiren Elçin Sangu, BeStyle Dergisi’ne verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Sangu, hayalindeki rolü açıkladı.

ALDIĞI EĞİTİM MESLEĞİNİN TEMELİNİ OLUŞTURDU

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Anasanat Dalı Bölümü mezunu Elçin Sangu, aldığı eğitimin oyunculuk mesleğinin temelini oluşturduğunu söyledi. BeStyle Dergisi’ne kapak olan Elçin Sangu, “Operanın müzik ve oyunculuk sergilendiği bir sanat dalı olmasından dolayı aslında teknik olarak zaten oyunculuk yapıyorsun. Tek farkı kamera karşısında olmaması ve canlı performans sergileniyor olması. Konservatuvar okuduğum zamanda, öğrenmek zorunda olduğumuz, şarkı söylemek, enstrüman çalmak, dans etmek, dil öğrenmek şu an yaptığım mesleğin temelini oluşturdu diyebilirim” şeklinde konuştu.

blank

“PRENSES DIANA’YI CANLANDIRMAK İSTİYORUM”

Oyuncu, 21 yıl önce Paris’te trafik kazasında ölen İngiltere Prensesi Lady Diana’yı canlandırmak istediğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.