İŞTE! Ebru Gündeş ve Reza Zarrab hakkında son iddia

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Boşanma haberlerini doğrulayan çiftin bu açıklamaların ardından 25 gün geçmesine rağmen, herhangi birinden boşanmak için başvuruda bulunmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

Bunun üzerine ortaya yeni bir iddia oraya atıldı. Söylentilere göre ikili boşanma kararını inatlaşma uğruna aldı. Zarrab’ın tutuklandığı sırada Gündeş, kızı Alara’yı da alarak Türkiye’ye göndü ve bir daha Amerika’ya gitmeyerek eşini yalnız bıraktı.

“YANIMA GELMİYORSA, ARAMAM”

Güzel şarkıcı, eşi Reza Zarrab’ın ‘kızımı çok özledim Amerika’ya getirsin’ teklifini de reddedince iyice yalnız kalan Zarrab hapishanede bunalıma girdi. “Ebru yanıma gelmiyorsa ben de onu telefonla bile aramam” diye rest çekip boşanma kararı aldı.

TEKRAR EVLENİRLER!

Çifte yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, herhangi bir boşanma talebinde bulunmayan Ebru ve Reza Zarrab bu kararından dönmese bile Reza’nın serbest kalması durumunda çift yeniden nikah masasına oturabilir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.