İŞTE! Dolgun dudakların yeni sırrı

Son zamanlarda makyaj dünyasının favorisi şüphesiz kırmızı rujlar. Ancak kırmızı rujların mükemmel bir görünüme kavuşması için ise tek ihtiyaç dolgun dudaklar. Özellikle ünlüler dünyasında giderek artan kırmızı ve dolgun dudakların sırrı ise çok basit.

Neredeyse kırmızı rujları olmadan sokağa çıkmayan Taylor Swift, Jennifer Lopez, Selena Gomez gibi ünlülerin dolgun dudaklarının sırrı kırmızı dudak parlatıcıları.

Kırmızı dudak parlatıcılarını seçerken dikkat etmeniz gerekenlerden en önemlisi ten renginize uygun olan, doğru tonu tercih etmeniz.

Her mevsim ve günün her saati rahatlıkla kullanabileceğiniz kırmızı parlatıcılar sayesinde dudaklarınızın daha dolgun ve ön planda görünmesini sağlayabilirsiniz. İnce dudaklara sahipseniz ve dolgun bir görünüme sahip olmak istiyorsanız parlatıcılar imdadınıza yetişecek.

Ancak kırmızı dudak parlatıcılarının cildinizde kusursuz görünmesini istiyorsanız makyajınızı daha sade yapmalısınız. Pürüzsüz bir cilt, yoğun göz maskarası ve hafif allıklar ile makyajınızı sonlandırabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.