İŞTE! Cesur ve Güzel’de Cesur ve Sühan’ın en mutlu anına damga vuran gelişme

‘Cesur ve Güzel’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde Sühan’ın rüyasında gördüğü düğün gerçek oldu. Ancak Cesur ve Sühan’ın peşini bırakmayan Rıza, âşıkların en mutlu gününe gölge düşürdü.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’de büyük finale adım adım ilerlerken heyecan da giderek tırmanıyor. Rıza’nın tutuklanmasıyla birlikte geçici de olsa derin bir nefes alan Cesur ve Sühan, artık aşklarını doyasıya yaşayabilmek ve bir aile kurabilmek için vakit kaybetmek istemedi. Rüyasında güzel, güneşli bir günde kumsalın hemen bitiminde yeşilin başladığı rüya gibi bir mekânda, üzerinde sade bir gelinlikle sevdiği adamla evlendiğini gören Sühan, hayallerine kavuştu. Ancak hapisten kaçan ve Cesur’u yeni bir oyunun içine çekme çabasında başarısız olan Rıza, Cesur ile Sühan’ın en mutlu anına, şoke edici hamlesiyle damga vurdu. Düğün töreni sırasında karnına güçlü bir ağrı saplanan Sühan, yürekleri ağza getirdi. Ekran başındakiler Sühan’ın bebeği kurtulacak mı sorusunun cevabını yeni bölüme kadar büyük bir merakla bekleyecek.

İşte, Cesur ve Sühan’ın en mutlu anına damga vuran gelişme:

YouTube video

Gelinlik seçimine birlikte giden Cesur ve Sühan’ın mutluluk dolu anları, ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşattı.

YouTube video

Rıza’ya kim yardım etti?

Cesur’u, ondan en değerli varlığını kopararak cezalandırmak isteyen Rıza, bu sefer tek başına hareket etmedi. Korludağ Kasabası’nda Cesur ve Sühan’a zarar vermek isteyebilecek kişileri araştıran Rıza, Bülent, Cahide ve Hülya’ya ulaşarak onlara Cesur ve Sühan’ın hayatını sarsacak tehlikeli bir teklif sundu. Rıza’ya hangisinin yardım ettiği sorusunun ardındaki sır yeni bölümde açığa çıkacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 8 Haziran Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.