İŞTE! Çeşme Momo Beach’te uygulanan şiddetin ve kavganın detayları

Çeşme'de Momo Beach'in güvenliği tarafından darp edildiğini iddia eden Ukranyalı model Daria Kyryliuk'un erkek arkadaşı Baran Güneş, “17 kişi birden saldırdı” dedi.

31 Temmuz Cuma gecesi erkek arkadaşı Baran Güneş ve arkadaş grubuyla beraber Çeşme’deki The Beach of Momo’ya giden Daria Kyryliuk, çıkışta güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia edip şikayetçi oldu. Kyryliuk’un erkek arkadaşı Baran Güneş, o gün yaşananları şöyle anlattı: “Ben ve 12 yabancı arkadaşımız Momo Beach’e eğlenmeye gittik. Çıkışta güvenlik Arap bir arkadaşıma yumruk atmaya başladı. Bir kişi bir anda 10, ardından 17 kişi birden oluverdi. Ben aralarından çocuğu çekene kadar yere indirmişlerdi bile. Vuranların bir tanesi 60 yaşında bir bodyguardtı. ”

PANİK ATAK GEÇİRDİM

Olayın ardından konuşan manken Daria Kyrylik, “Arkadaşlarımızla eğlenmek için Momo Beach Club’a gittik. Yabancı uyruklu arkadaşlarım da vardı. Güvenlik görevlisiyle problem yaşadık. Erkek arkadaşlarımla kavga etmeye başladılar. Daha sonra iki kişi bana vurmaya başladı. Beni yere düşürdüler. Sonrasını hatırlamıyorum. Daha sonra eve gittik. Eve gittikten sonra ağladım ve panik atak geçirdim” dedi.

22 BİN TL HESAP ÖDEDİK

Güneş, sözlerine , “Arkadaşıma ‘Arap’a bak’ dediler. Bu sebepten tartışmaya başladılar. 22 bin TL hesap ödedik. 5 bin TL bahşiş bıraktık bu mekâna. Arkadaşım nakavt olunca bıraktılar. Ben arabaya taşırken uyandı diye bir daha saldırdılar. Bu sefer bana da vurmaya başladılar. Daria bana bakmaya geldi. O arada onu da darp etmişler. Eve gittiğimizde Daria panik atak geçirdi. Çimlerin üzerinde yarım saat ağladı. Kendisine yarım saat sonra gelebildi. Ardından karakolda ifade verdik” şeklinde devam etti.

blank

TURİSTE ŞİDDETİ KINIYORUZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaşanan olayla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Çelik “Çeşme’de yaşanan ve ülkemizde ‘misafirimiz’ olan turistlere dönük şiddeti kınıyoruz. Ülkemizin tamamı ve gözde bölgemiz Çeşme, misafirperverliğin tüm değerleriyle eşsizdir. Misafirlerimize çirkin davrananlar bunun bedelini öder. Magandalık bu topraklarda barınamaz” dedi.

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk’un dövüldüğü Momo Beach kapatıldı!

TÜRKİYE’NİN İMAJINA ZARAR VERİYORLAR

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, Ukraynalı Daria Kyryliuk’un Çeşme’deki bir plajın güvenlik görevlisi tarafından darp edilmesiyle ilgili konuştu. Yaşanan olayın Türk turizmine büyük bir zarar verdiğini ifade eden İşler, “Böyle bir durumda kimse devletin ve kolluk güçlerinin rolünü üstlenmeye çalışmamalı. Ortada ciddi bir zafiyet var” dedi. Türkiye’nin imajına zarar veren suçluların cezalandırılması gerektiğini söyleyen İşler “Özel güvenlik statüsü altında insanlara şiddet uygulamaya hiç kimsenin hakkı yok. Özellikle bir kadını yapılan taciz ve istismar çok rahatsız edici. Bu sorun sadece Çeşme’deki bir mekânın değil, Türkiye’nin imajına zarar verdi.

VATAN HAİNLİĞİDİR

Ülkemiz Kovid-19 ile mücadelede aldığı büyük güvenlik önlemleri, sertifikalar ve algı yönetiminde öne çıkmışken bu barbarların yaptığı tek bir hata bütün imajımızı olumsuza çevirdi. Çabalarımıza sekte vurdu. O yüzden bunların yaptıklarının adı resmen vatan hainliğidir. Bir an önce suçluların cezalandırılmasını bekliyoruz. Ayrıca iki ülke arasında bir krize neden olmaması için de yetkililer çalışmalar yapmalı.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.