İŞTE! Burcunuza göre en seksi yanınız

Burcunuz kişiliğinizi ve dolayısı ile cinsel çekiciliğinizi şekillendiren etmenlerden biridir.

Burcunuz sizin kuzey yıldızınızdır – kıyıya sağ salim varmanızı sağlayan rehber ışığınız. Ama sadece doğru yolda ilerlemenizi sağlamaz, kişiliğiniz ve karakteriniz hakkında da pek çok ipucu verir.

Burcunuz kişiliğinizi ve dolayısı ile cinsel çekiciliğinizi şekillendiren etmenlerden biridir. İşte her burcun kendine has cazibesinde ağır basan ögeler:

Koç (21 Mart – 19 Nisan): Bu burç savaş tanrısı ile sembolize edilir, dolayısı ile güçlü, iddialı ve istediğini elde eden bir insansınız. Bağımsız bir kişilikten daha seksi bir şey olabilir mi?

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs): Boğa, zevk düşkünü sosyal bir kelebektir ve topluluk içinde dikkat çekmeyi bilir. Her zaman ilginin merkezindesiniz ve insanlar sizden bir parça istemekten kendilerini alıkoyamıyorlar.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran): Biraz utangaç ve çekingensiniz ama çoğu insan bunu karşı konulmaz buluyor. Elde edilmesi zor biri olmanız insanların sizi daha çok istemesine neden oluyor.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz): Sıcak ve besleyici doğanız ile insanları çekiyorsunuz. Doğru şekillerde davetkarsınız. İnsanlar size yakınlaşarak kendilerini iyi hissediyor.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos): Özgüven sahip olduğunuz en güçlü anahtar. İpleri ele almayı seviyorsunuz ve bu diğerlerinin dikkatini çekiyor. Hep dominantsınız ve asla pasif. İlk adımı atan ve ateşi körükleyen olmaktan çekinmiyorsunuz.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül): Sanatsal ve dilsel zihniniz en büyük silahınız ve herkesi cezbetmeye yeter. Birini sadece konuşarak sevişmeye ikna edebilirsiniz.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim): Terazinin en çok arzu edilen burç olduğu söylenir. Çekicilik, güzellik ve iyilik dolusunuz. Size ilk kez bakan insan bir film sahnesindeki yavaşlamış hareketliliği görüyor.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım): Cesur ve tutkulusunuz ve insanlar bu ateşte yanmaya gönüllü. Çevrenizdeki herkese bulaşan ve etkileyen bir enerji yayıyorsunuz.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık): En şanslı burç olmanız sadece şansınıza güvendiğiniz anlamına gelmiyor. Her zaman yeni şeyler denemek için istekli olmanız etrafınızdaki insanları cezbediyor.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak): Zeka ve mizah duygunuz cinsel cazibenizin birincil kaynaklarıdır. Bir kahkahanın iki kadeh içkiye bedel olduğu söylenir ve sizde karşınızdaki insanın başını döndürecek kadar çok espri var.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat): Tüm doğru şekillerde düşüncelisiniz. Tatlı olan da seksi olabilir! Söylenecek doğru şeyleri her zaman biliyorsunuz ve karşınızdaki insanın doğru düğmelerini bulup, basmayı da.

Balık (19 Şubat – 20 Mart): Karanlık ve gizemli bir insansınız, bu da diğerlerinin sizi çekici bulması için yeterli sebep. Uzak durmak yalnızlık sebebi gibi görünse de herkes orada sizinle olmak için can atıyor. Çekimine engel olunamayan bir kara delik gibisiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.