İŞTE! Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’i buluşturan “Azize” dizisinin konusu!

Kanal D için hazırlıklarına başlanılan Azize dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin konusu ne? Azize ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde!

Yakın zamanda çekimlerine başlanacak olan ve Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak Azize Dizisi için yapım şirketi Süreç Film hummalı bir çalışma yürütüyor.

Dizinin oyuncu kastından, ekibine, mekanlarından, hikayesine kadar pek çok kalemde yoğun bir çalışma yürüten Süreç Film projenin bir an önce elle tutulur hale gelmesine çalışıyor. Kanal D’nin kötü gidişine dur demesi beklenen ve büyük umutlarla hazırlanan Azize’nin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, Senaryosu ise Emre özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak tarafından kaleme alınıyor. Diziyle ilgili son gelişmeleri ve konusunun ne olduğunu sizler için araştırdık.

blank
Azize

Kanal D Ekranlarında Yayınlanacak Azize Dizisi’nin Konusu Ne? Süreç Film imzalı Azize dizisi klasik Türk seyircisine hitap edecek bir konuyla seyirciye merhaba diyecek. Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin imkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı konu edineceği belirtilirken detaylara girilmedi. Ancak daha önceden bu konularda tecrübeli olan seyirci dizinin konusunu tahmin etmeye başladı. Birbirini delicesine seven iki gencin aşklarının önündeki engellerle mücadelesi ve kavuşma çabasının konu edinileceği kesin gibi. Bu yönüyle dizi daha önce yayınlanan pek çok aynı konulu diziden sadece küçük farklarla ayrılacak gibi görünüyor. Tabi bu küçük farklarda dizinin yayında kalıp kalmamasına, reytinginin yüksek olup olmamasına direk etki edecektir.

Azize Dizisi’nin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Süreç Film tarafından hazırlıkları süren ve Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Azize dizisinin Cast çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Dizinin oyuncu kastında şimdilik sadece başrol oyuncuları belli olmuş durumda. Dizinin başrollerinde genç ve usta oyuncu Buğra Gülsoy yer alırken bu oyuncunun partneri olarak Hande Erçel’le anlaşılmış durumda. Dizinin yan oyuncu kastının da yavaş yavaş şekillenmesi bekleniyor.

Başrol oyuncusu Buğra Gülsoy en son geçtiğimiz sezon Tv 8’de yayınlanan Kızım adlı dizide başrol oynamıştı. Güzel oyuncu Hande Erçel’de en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka adlı dizide rol almıştı. İki ismin ilk defa bir projede birlikte oynayacağı belirtilirken imkansız aşkı konu edinen dizinin seyirci tarafından sevilip sevilmeyeceğini ise zaman gösterecek. Canlıtv

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.