İŞTE! Bu yıl 2. si düzenlenen Otostop Festivali

Bu yıl 2. si düzenlenen Mudanya InterTurkey Otostop Festivaline Türkiye’nin dört bir yanından, binlerce gezgin ve öğrenci otostop çekerek ‘Barışın ve Kardeşliğin Başkenti’ Mudanya’da bir araya geliyor.

Otostop kültürünü tanıtmak, insanların birbirlerine eskiden olduğu gibi güvenmesini ve yardımcı olmasını tekrar sağlamayı hedef edinen gençler festivale katılan birbirinden ünlü grup ve sanatçıların sahne alacağı 3 günlük festival boyunca harika bir müzik şöleni yaşanacak. Çadır atıp kamp yapabilecek, deniz, kum, güneşin tadını çıkaracaklar. Geçen yıl 8000 in üzerinde katılımcıyı ağırlayan festivale bu yıl ilgi daha da büyük olacak ve yetkililer 10 binin üzerinde katılımcı beklediklerini belirttiler.. Festivalde sahne alacak sanatçı ve gruplar arasında Can Bonomo, Cem Adrian, Manuş Baba, Sattas, Gazapizm,Piiz, Adamlar, Pera, Bağzıları, Şart, Amazon, Faça var.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.