İŞTE! Bir haftada 4 kilo vermenin püf noktası

Zayıflama ve Estetik Koçu Meltem Şarkışlalı, hızlı kilo vermenin tiyolarını verdi…

1 Haftada 4 Kilo Verin!

Scarlett Johansson’ın uyguladığı, Penelope Cruz’un doğum sonrası kilolarını çok hızlı verdiği yöntemiyle 1 haftada 4 kilo verebilirsiniz.

Test Ettim Onayladım!

Meltem Şarkışlalı: “Bu yöntemi önce kendi üzerimde denedim. 1,5 ayda 14 kilo verdim” program çok kolay siz de verebilirsiniz. Programın sevindirici olan tarafı; bu programla hem metabolizma hızlanıyor, ödem gidiyor; hem de kolay kolay gitmeyen göbek ve basen yağlarınızdan kurtuluyorsunuz.

İşte Bir haftada 4kilo vermenin püf noktası….

-İki gün sıvı beslenin…

-Çiğ Beslenmeye ağırlık verin..Salata, domates, havuç, yoğurt, (özellikle yoğurt u salatanıza karıştırıp tüketin)
Kilo almamıza sebep olan en önemli unsur buğday ve ekmek Bu yiyeceklerin metabolizmayı yavaşlattığı ve vucutta ödem yaparak sonrasında yağa dönüştüğü tespit edimiştir. Günde bir dilimden fazla ekmek tüketmeyin. Sabah kahvaltısında tüketmeye özen gösterin.

-Son iki gün , Buharda pişmiş sebze tüketin. Brokoli, karnıbahar, ıspanak, havuç haşlayarak tuketin.Bu sebzelerle yoğurt tüketebilirsiniz.Gün içinde yeşil çay tüketebilirsiniz.

İşte size metabolizmayı hızlandıran ve ödem atıcı salatalık çayı tarifi…

Bu çayla kilo vermeye başlayabilirsiniz. Yapılışı çok kolay 1adet salatalık, bir tatlı kaşığı rendelenmiş zencefil, 1adet dilimli limon, 10 adet taze nane…
Tüm malzemeleri 1litre suya atıp 1 gece bekletin.Sabah ve akşam aç karnına tüketin.Sizi tatlı krizinden koruyacak muhteşem bir formül…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.