İŞTE! Bir Annenin Günahı dizisinin kadrosu!

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, kod adı “Bir Annenin Günahı” dizisinin kadrosuna sevilen oyuncu Mert Yazıcıoğlu katıldı. Yazıcıoğlu; dizide Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk ile başrolleri paylaşacak.

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, kod adı ‘Bir Annenin Günahı’ dizisinin kadrosuna sevilen oyuncu Mert Yazıcıoğlu katıldı. Yazıcıoğlu; dizide Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk ile başrolleri paylaşacak.

KADRO TAMAMLANDI!

Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk ve Mert Yazıcıoğlu’nun yanı sıra dizide Hafsanur Sancaktutan, Pamir Pekin, Didem İnselel, Engin Benli, Gökçe Özyol, Burak Demir, Deniz Barut, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir gibi birbirinden çok sevilen isimler yer alacak.

Limon Film/Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı, senaryo danışmanlığını Ahmet Yurdakul’un, genel yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun, yönetmenliğini ise Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı ve Filipinler’de büyük başarıyla yayınlanan “A Mother’s Guilt” dizisinin uyarlaması olan dramada genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu, “Yusuf” karakterine hayat verecek.

Kod adı “Bir Annenin Günahı” olan dizi, iddialı kadrosuyla şimdiden büyük merak uyandırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.