İŞTE! Bilimin seçtiği ideal vücut

34 yaşındaki manken ve oyuncu Kelly Brook, ‘mükemmel vücut yapısı’ örneği seçildi. Teksas Üniversitesi bir araştırma yapmaya karar verdi ve 34 yaşındaki manken ve oyuncu Kelly Brook’u “mükemmel vücut yapısı” örneği olarak seçti.

Kendisi 1.68 boyunda ve 99-63-91 değerlerindeki vücut ölçülerine sahip ve hiçbir cerrahi müdahaleye uğramamış.

Bilim insanları: “Bu kadın bir bütün olarak doğal ve bilimsel olarak mükemmel”

Söz konusu konseptler kadınları kendilerine dair kötü hissetmeye yöneltti ve o standartlara ulaşabilmek için birçok kişi sağlığından oldu.

Kelly Brook

Sonuç olarak, Kelly Brook bilim tarafından “mükemmel” kabul ediliyor.

Çalışma dahilinde, vücut ölçüleri, yaş, yüz, dudaklar, burun ve saç incelemeleri hesaba katıldı. Kelly Brook, bedeninden dolayı çok sıkıntı yaşadığını birçok kez dile getirdi. Medya, bu iş için “aşırı dolgun” olduğu öne sürümüyle onu çok bunaltıyor. Ancak Teksas Üniversitesi, medyaya iyi bir yanıt vermiş gibi gözüküyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.