İŞTE! Beşiktaş’ın yeni formaları

Spor Toto Süper Lig’i şampiyonlukla kapatan Beşiktaş, yeni sezonda giyeceği formaları duyurdu. Siyah-beyazlı kulüp, 2016-2017 sezonda giyeceği iç ve dış saha formalarını resmen duyurdu.

Süper Lig’de son şampiyon Beşiktaş, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada gelecek sezon için hazırlanan formaları görücüye çıkardı.

Klasik siyah, çizgili beyaz ve kırmızı ağırlıklı olmak üzere 3 adet yeni formanın 16 Haziran Perşembe günü satışa çıkarılacağı belirtildi.
Beşiktaş’ın yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı “Önce biz vardık” olarak belirlenirken, formalar siyah-beyazlı kulübün ve adidas’ın resmi sitelerinden taraftarlarla paylaşıldı.

besiktas forma

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.