İŞTE! Benjamin Button filmini hatırlatan bebek

Dünya basınının da ilgisini çeken bebeği görmeye her gün meraklı ziyaretçiler gidiyor.

Yaşlı bir adam görünümünde doğup gittikçe gençleşen bir adamın hikayesini anlatan Benjamin Button filmini hatırlatan bir bebek Bangladeş’te dünyaya geldi. Dünya basınının da ilgisini çeken bebeği görmeye her gün meraklı ziyaretçiler gidiyor.

Magura kentinde doğan küçük bebek kırış kırış yüzü, kocaman gözleri ile dikkat çekiyor. Nadir görülen ve erken yaşlanma hastalığı olarak bilinen progeria hastalığıyla ile doğan bebeğin durumu 4 milyon doğumda bir görülüyor.

“TANRI’YA ŞÜKREDİYORUZ”

Hücreleri normalden erken yaşlanan bebekler çok fazla yaşamıyor. Bebeğin babası, Biswajit Patro ise oğlunun durumundan şikayetçi olmadıklarını, sadece Tanrı’ya şükrettiklerini, mutsuz olmaları için bir neden olmadığını söyledi.

Aile meraklı insanların evlerini sık sık ziyaret ederek bebeklerini de görmek istediğini belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.