İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler yarışmasının şampiyonu Gizem Özdilli oldu

İşte Benim Stilim yarışmasında birinciliğin adayları Tuğçe Özbudak, Gizem Özdilli, Berna Öztürk, Pelin Suade ve Simge Tertemiz olmuştu. Türkiye’nin en stil kadını ünvanını kazanan isim Gizem Özdilli oldu.

Haftalardır süren maratonda stillerini yarıştıran İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler yarışmacıları arasından sadece bir tanesi şampiyon oldu.

5 finalistten birinci olan yarışmacı canlı yayında açıklandı. Tuğçe Özbudak, Gizem Özdilli, Berna Öztürk, Pelin Suade ve Simge Tertemiz’den biri seyircilerin verdiği oylarla İşte Benim Stilim Ünlüler’de birinci olup hem “Türkiye’nin En Stil Kadını” ünvanına hemde 200 bin liralık büyük ödüle sahip oldu.

Türkiye’nin en stil kadını ünvanını kazanan isim Gizem Özdilli oldu.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler SMS sonuçları:
1. Gizem Özdilli
2. Pelin Suade
3. Simge Tertemiz
4. Tuğçe Özbudak
5. Berna Öztürk

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.