İŞTE! Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un yönetim listeleri

Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un listeleri belli oldu. Fenerbahçe başkanlık seçimi devam ediyor. Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda yapılan başlanlık seçiminde adaylardan Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un yönetim listeleri açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü’nün Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkan adayları yönetim listelerini seçim divan başkanlığı’na iletti.

AZİZ YILDIRIM VE ALİ KOÇ’UN YÖNETİM LİSTELERİ ŞU ŞEKİLDE;

AZİZ YILDIRIM’IN LİSTESİ

Mithat Yenigün
Mehmet Kocadon
Nihat Özbağı
Mahmut Uslu
İlhan Yüksel Ekşioğlu
Mehmet Şekip Mosturoğlu
Ömer Temelli
Önder Fırat
Ozan Balaban
Ahmet Özokur
Fatih Öztürk
Selim Kosif
Ahmet Ketenci
Metin Doğan

ALİ KOÇ’UN LİSTESİ

Semih Özsoy
Nevres Erol Bilecik
Mehmet Burhan Karaçam
Sevil Zeynep Becan
Şaban Erdikler
Mustafa Tankut Turnaoğlu
Fethi Pekin
Metin Şen
Turhan Şahin
Mustafa Kemal Danabaş
Acar Sertaç Komşuoğlu
Simla Türker Bayazıt
Ömer Okan
Burak Çağlan Kızılhan

FENERBAHÇE KONGRESİ’NDE GERGİNLİK

Fenerbahçe Kongresi’nde gerginlik yaşandı. Konuşmacılardan Suat Müftüoğlu ve Haluk Burcuoğlu’nun peş peşe yaptığı konuşmalar, önce Aziz Yıldırım destekçilerini, ardından da Ali Koç destekçilerini sinirlendirdi. Başkan Adayı Ali Koç ise üyeleri sakinleştirdi.

Fenerbahçe Kongresi’nde yapılan konuşmalar üyelerin tepkilerine neden oldu. Suat Müftüoğlu, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu’nun okuduğu faaliyet raporunu eleştirerek, “Sanki faaliyet raporu değil, seçim konuşması” ifadelerini kullandı. Müftüoğlu’nun yönetimi eleştirmesinin ardından tribünlerde bulunan üyeler arasında tartışma çıktı ancak yaşanan gerginlik çok büyümeden yatıştırıldı. Suat Müftüoğlu’nun ardından konuşmak için sahneye gelen Haluk Burcuoğlu da, “Kendi futbolcuna küfür eden güruh” açıklamasında bulununca, bu kez Ali Koç’a destek verenler sinirlerine hakim olamadı ve Burcuoğlu’nu yuhaladı. Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, tarafları sakinleştirmeye çalışsa da bu pek mümkün olmadı. Tribünde bulunan Başkan Adayı Ali Koç da, gerginleşen tribüne gelerek sakin olmalarını istedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.