İŞTE! Aslı Enver ve Murat Boz ayrılığının perde arkası

Aslı Enver’le Murat Boz’un 2.5 yıllık ilişkisinin bitme nedeninin ‘Aslı’nın frenleyemediği kıskançlıkları’ olduğu ortaya çıktı. Boz, şimdi Los Angeles’ta tatil yapıyor.

Kardeşim Benim filminin çekimleri sırasında tanışıp güzel bir ilişkiye adım atan Aslı Enver’le Murat Boz ayrıldı. 2.5 yıl içinde bir kez daha ayrılık noktasına gelen ikilinin bu kez kesinlikle dönüşü olmayan bir yola girdiği konuşuluyor.

SİNİR KRİZİ GEÇİRİYOR

Arkadaş çevresinin iddiasına göre Aslı Enver’in Murat Boz’u neredeyse yanından geçen kadınlardan bile kıskanıyor olması, özel hayatına fazla müdahale etmesi ve sık sık sinir krizleri geçirmesi, yakışıklı popçuyu bezdirdi. Evlilik teklifi yapması beklenen Murat Boz ters köşe yaptı ve ilişkisini noktaladı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Aslı Enver annesinin yanına döndü.

BU KEZ DÖNÜŞ YOK

Yaklaşık bir aydır annesinin yanında kalan Aslı Enver, 15 gün önce tamamen biten ilişkisinin ardından durumu toparlamak adına sürekli Murat Boz’a mesaj gönderiyormuş. Los Angeles’ta kafa dinleyen ünlü popçunun ise bu kez geri adım atmaya niyeti yokmuş.

Her seferinde ülke değiştiriyor

Şimdilerde Los Angeles’ta kafa dinleyen Murat Boz, daha önce de Aslı Enver’den ayrıldığında Acun Ilıcalı’nın yanına Dominik’e gitmişti.

blank
Aslı Enver – Murat Boz

Aslı Enver 8 Mart’ta Murat Boz’un doğum gününü bu paylaşımla kutlamıştı.

ANNESİNİN TADI KAÇTI

Kızının Murat Boz’la evlilik hazırlığı yaptığı günlerde ağzı kulaklarında olan Aslı Enver’in annesi Dilek Enver şimdilerde karaları bağlamış. İddiaya göre anne Dilek Enver kızına Murat’la barışması için baskı yapıyormuş.

Dilek Enver, Murat Boz’la tanıştığı akşam böyle görüntülenmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.