İŞTE! Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminin vizyon fragmanı

Başrolünde genç kuşağın önemli oyuncularından Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, ‘7. Koğuştaki Mucize’ 11 Ekim’de vizyona girmeye hazırlanıyor. Sinemaseverlerle buluşmak için gün sayan filmin vizyon fragmanı yayınlandı.

YouTube video

Televizyonda ve beyazperdede birçok başarılı projeye imza atan Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğinde, Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığında beyazperdede seyirci ile buluşmaya hazırlanan ‘7. Koğuştaki Mucize’nin duygu yüklü fragmanı yayınlandı. İlk tanıtımlarıyla şimdiden merakla beklenen filmin vizyon fragmanında Aras Bulut İynemli’nin hayat verdiği Memo ile kızı Ova’yı canlandıran Nisa Sofiya Aksongur’un yer aldığı sahneler, filmin seyirciyi zaman zaman güldürecek zaman zaman ise gözyaşlarına boğacak güçlü duyguları bir arada yaşatacağını gösteriyor.

blank
7. Koğuştaki Mucize

Aralarında çok özel ve güçlü bir bağ olan baba ile kızının masumiyet uğruna verdikleri mücadeleyi anlatan yapımın başrolünde Aras Bulut İynemli yer alırken, kadroda başarılı oyuncuya Nisa Sofiya Aksongur, İlker Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celiloğlu ve Celile Toyon gibi usta ve genç isimler beraber eşlik ediyor.

Filmin hikayesi ve oyunculukları kadar güçlü olan ve Hasan Özsüt’ün imzasını taşıyan filmin müzikleri Prag Filarmoni Orkestrası tarafından kaydedildi. Sinemaseverlerin kalplerine dokunacak ‘7. Koğuştaki Mucize’, uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir baba kız ve adalet arayışının hikayesini 11 Ekim’den itibaren beyazperdede seyircilerle buluşturacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.