İŞTE! Ali Koç’un ilk bombası! O ismi getiriyor…

Aziz Yıldırım’ı yirmi yılın ardından devirerek Fenerbahçe’nin yeni başkanı olan Ali Koç, kısa süre içerisinde futbol direktörünü açıklayacak.

Fenerbahçe’de Ali Koç ile birlikte yeni bir dönem başlıyor. Koç, göreve geldiği takdirde bir futboldirektörüyle anlaşacağını açıklamıştı. Fanatik’ te yer alan habere göre yeni başkanın, bu hafta Fransız futbol adamı Damien Comolli’yi bu göreve getirmesi bekleniyor. Koç ile Comolli uzun süredir planlama yaptığı için, futboldaki yeni yapılanma kısa sürede hayata geçirilecek.

blank

Futbolun başına geçecek olan 50 yaşındaki Comolli, yeni teknik direktörü de belirleyecek. Koç, yerli olarak tek teknik direktör adaylarının Aykut Kocaman olduğunu söylemişti. Ancak Kocaman ile yola devam edilmesi zor görünüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.