İŞTE! Adına kitap çıkarılan ünlüler

Sıla’ya hayranlarından büyük sürpriz! Sanatçının fanatikleri ‘fanlardan kitap’ akımına katılarak sanatçıya olan duygularını ‘Uz’a Mektuplar’ adlı eserde topladı.

‘Fanlardan kitap’ furyasına son olarak Sıla eklendi! Tuba Büyüküstün, Ebru Güneş ve Bergüzar Korel’in hayranlarından sonra Sıla’nın sevenleri de kitap çıkarmak için kolları sıvadı! ‘Afitap’ adlı şarkısının çalıntı iddialarına karışmasıyla zor günler geçiren Sıla’ya en büyük destek hayranlarından geldi! Şarkıcının sevenleri aldı eline kalemi kâğıdı Sıla’ya olan duygularını ‘Uz’a Mektuplar’ adlı eserde sözcüklere döktü. Daha önce Tuba Büyüküstün, Ebru Gündeş ve Bergüzar Korel’in hayranlarının çıkarmış olduğu eserleri sizler için mercek altına aldık.

Hep başucumda
Bergüzar Korel’e de hayranları özel tek baskı kitap hazırladı. Eserde Korel’e olan sevgilerini paylaşan hayranlar, ünlü oyuncunun fotoğraflarına da eserde yer verdi. Duygulanan Korel “O bana yazdığınız yazılardan oluşan kitap hep başucumda olacak” diyerek hayranlarına teşekkür etmişti.

Gündeş Masalları
Ebru Gündeş hayranları da bu akıma katılan gruplar arasında yer aldı. Şarkıcının sevenleri ‘Gündeş Masalları’ adlı bir kitap yazdı. Fanatikleri, sanatçıya karşı hislerini anlatıp Gündeş’e methiyeler düzdü.

Sadece Tuba Olmak!
Hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün’e kitap hediyesi bir Arap hayranından geldi. Tuba Büyüküstün’ün Londra’daki Arap hayranı, sanatçının yaşamını anlatan ‘Sadece Tuba Olmak’ kitabını yazdı. Oyuncunun kitabının geliri UNICEF’e bağışlandı. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.