İŞTE! 2017 yılbaşı gecesi televizyonların program listesi

2017 yılbaşı akşamı televizyon kanallarında hangi programlar var? 2017 yılbaşı ekranında neler var? İşte 2017 yılbaşı televizyonların program listesi

TV8’de O Ses Türkiye’de ünlüler yarışacak, Star TV’de Tarkan konser verecek.

İşte Kanal D, ATV, Show TV, Star TV, TV 8 yılbaşı programları…

STAR TV 2017 YILBAŞI ÖZEL PROGRAMLARI

Star TV’nin 2017 yılbaşı akşamı en büyük kozu Tarkan konseri olacak. Star TV için 2 saate yakın özel bir konser veren Tarkan, yılbaşı akşamı ekranlarda olacak. Tarkan, 31 Aralık gecesi saat 23:00’den sonra Türk Sanat müziği ağırlıklı olarak hazırladığı özel repertuvarıyla konser verecek. Star izleyicileri yeni yıla Tarkan konseriyle girecek.

Star TV’de Tarkan konserinden önce ise TV’de ilk defa yayınlanacak olan Kaçma Birader isimli Türk filmi ekrana gelecek.

Bu alanda rekor kıran isim ise yine Tarkan oldu. Pop müziğin mega starı, Star TV için özel bir konser verecek. Tarkan, kanal için seslendireceği şarkılar karşılığında tam 600 bin lira alacak.

TV 8 2017 YILBAŞI YAYIN AKIŞI

Acun Ilıcalı’nın patronu olduğu TV8 kanalında bir yılbaşı geleneği haline gelen O Ses Türkiye’nin özel bölümü yayınlanacak. Gökhan – Hakan, Hadise, Sibel Can ve Murat Boz’dan oluşan jüri üyeleri, ünlü isimleri takımlarına almaya çalışacak.

O SES TÜRKİYE 2017 YILBAŞI PROGRAMINDA KİMLER VAR?

20’ye yakın ünlü ismin sahneye çıkarak performans sergileyeceği O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde son dönemin en komik ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir de şarkı söylecek.

KANAL D 2017 YILBAŞI PROGRAMLARI NELER?

Kanal D‘nin 2017 yılbaşı akşamında ilk özel programı Ufuk Özkan’ın sunduğu Ben Bilmem Eşim Bilir yılbaşı özel bölümü olacak.

Kanal D Ben Bilmem Eşim Bilir 2017 yılbaşı özel bölümünde, Serdar Ortaç-Chloe Ortaç, Wilma Elles-Kerem Göğüş, Kibariye-Ali Küçükbalçık ve Ferman Toprak-Hilal Toprak çiftleri yarışacak. Yılbaşı Özel bölümünde efsaneleşmiş oyunların yanı sıra yarışmanın ziyaretçileri de çok olacak. Herkesin müzik ve eğlenceye doyacağı programa Bülent Ersoy şarkıları ile renk katacak. Kibariye, Serdar Ortaç ve Ferman Toprak’ın da seslendireceği parçalar ile izleyenler müzik ve eğlenceye doyacak.

Kanal D’de Beyaz Show’un yılbaşı bölümü de ekranlara gelecek. Bant olarak çekilen Beyaz Show’da ünlü isimle konuk olacak ve Kanal D seyircisi 2017’ye bu programla girecek.

SHOW TV 2017 YILBAŞI PROGRAMLARI

Show TV’nin 2017 yılbaşı ekranında Güldür Güldür Show özel bölümü yayınlanacak.

Sürprizlerle dolu yılbaşı eğlencesi için, Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel 31 Aralık 2016 Cumartesi akşamı saat 22.00’de Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.