İstanbul’un en büyük su parkı Aqua Club Dolphin’den çocuklara sürpriz

İstanbul’un En Büyük Su Parkı, Aqua Club Dolphin çocukların çok seveceği Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı Çocuk Kaydırak Kompleksi’ni hizmete açtı.

Yaklaşık beş dönümlük bir alanda kurulan bu tesiste, çocukların hoşlanacakları kaydıraklar, çizgi film kahramanlarının ikonlarıyla oluşturulan animasyonlar, oldukça geniş bir alanda yer alan çocuk havuzu ve bunun yanında yeme içme ve rekreasyon alanlarıda hizmete girdi.

İstanbul’un bu en eğlenceli havuz parkında ailelerin çocukları ile baş başa geçirecekleri, unutulmaz yaz anlarını yaşayacakları Aqua Club Dolphin kalitesi ve güler yüzlü hizmeti ile bu alanda İstanbul’un zirvesinde olmayı fazlasıyla hak ediyor. Yurt dışından gelen ziyaretçileri ile de öne çıkan Aqua Club Dolphin hem eğlencenin hemde havuz keyfinin İstanbul’da tek adresi olarak sürprizlerine devam ediyor.

gazetemag.com-Aqua Club Dolphin1

gazetemag.com-Aqua Club Dolphin2

gazetemag.com-Aqua Club Dolphin3

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.