“İstanbullu Gelin” dizisi geri dönüyor!

İstanbullu Gelin dizisi 18 Kasım’dan itibaren hafta içi her gün saat 17.00’de TLC ekranında yeniden seyirciyle buluşacak.

O3 Medya imzalı, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yaptığı, başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek ve Fırat Tanış’ın paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi ekrana damga vurmuştu. Star TV’de 87 bölüm yayınlanan dizi, 31 Mayıs 2019 tarihinde final yaparak ekrana veda etmişti.

blank
İstanbullu Gelin

YURT DIŞINDA DA İLGİ GÖRDÜ

İstanbullu Gelin yurtdışında da bir çok ülkeye satıldı. Özellikle İsrail’de oldukça izlenen dizinin hayranları Aslı Enver ile Özcan Deniz’le ilgili pek çok paylaşımda bulundu.

YENİDEN EKRANDA

İstanbullu Gelin’in 1. bölümünden itibaren TLC kanalında yeniden yayınlanacağı öğrenildi. İstanbulu Gelin, 18 Kasım’dan itibaren hafta içi her gün saat 17.00’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.