İstanbul Valiliği: 59 şehit, 952 yaralı

İstanbul Valiliği, FETÖ’nün darbe girişimi nedeniyle çıkan olaylarda 59 kişinin şehit olduğunu, 952 kişinin ise yaralandığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, darbe girişimi nedeniyle çıkan olaylarda yaralananların tedavileri Haydarpaşa Numune, Haseki, Göztepe, Şişli Hamidiye Etfal eğitim ve araştırma hastaneleri başta olmak üzere kentteki çeşitli sağlık kuruluşlarında devam ediyor.

Olaylarda hayatını kaybedenlerden 17’sinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı olduğu belirtildi.

Bu arada, olaylarda yaralanmalarının ardından Göztepe Medical Park Hastanesine kaldırılan 1’i ağır 9 kişi ile Beykoz Devlet Hastanesinde bulunan 30 yaralının da tedavileri sürüyor.

FETÖ mensuplarının darbe girişimine karşı yapılan protestolar sırasında yaralanan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’nun da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Göztepe Medical Park Hastanesine ağır yaralı olarak getirilen 1’i polis memuru 3 kişi ile Beykoz Devlet Hastanesinde İsmail Kefal ve Hasan Kaya hayatını kaybetti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.